فکر میکنید چه شغل هایی در زمینه مالی وجود دارد؟
در این صنعت شغل ها و فرصت های گسترده ایی وجود دارد.
و اگر شما در این باره جدی باشید باید یکی از مدارک را داشته باشید MBA یا مدرک ارشد مالی.این برنامه ها باعث میشوند که به شما کمک کنند تا شما در مسیر درستی قدم بگذارید.
MBA یک پیش زمینه ی شغلی در اختیار شما قرار خواهد داد در حالی که در مدرک مالی شما را با مفاهیم عمیق تر تئوری مالی آشنا خواهد کرد.
پس ما در این مقاله برخی از شغل های جذاب این حوزه را برای شما معرفی خواهیم کرد:
۱)تامین سرمایه:
این شغل بدین صورت است که به صورت فردی یا سازمانی کمک میکند تا سرمایه خود را افزایش دهد از طریق فروش اوراق قرضه یا سهام.شما میتوانید قوانین تخصصی یا مشاوره هایی به خیل گسترده مشتریان این حوزه با فرصت های متنوع دهید.
۲)تحلیلگر مالی:
کار برای یک شرکت یا به صورت غیرانتفاعی نسبت به یک بانک میتوانید در این زمینه کار کنید.تحلیلگری مالی کمک میکند تا تصمیم گیرندگان استراتژی هایی سرمایه گذاری خود اتخاذ کنند.تحلیلگری مالی یک مهارت است که پتانسیل فرصت های شغلی بسیاری را دارد که طی تحقیقات دانشگاه بنتلی این مهارت دومین جایگاه شغلی را در حوزه ی مالی دارد
۳)سرپرست شرکت مالی(CFO):
یک CFO به طور کلی باید توانایی رهبری و مدیریت را داشته باشد.باید ردیابی سود و زیان،سپس چگونه استراتژی های شرکت را تعیین کنید که شرکت به سود بیشتر برسد این دو وظایف اصلی یک CFO است.تجربه ی مدیریتی لازم است تا کارکندان را هدایت کند که چگونه ارزش شرکت افزایش یابد.
۴)مدیر مالی:
شرکت هایی که CFO ندارند(تحت این لقب)در عوض مدیران مالی به CFO مدیریتی کمک میکند تا عملیات های مالی شرکت را انجام دهد.از وظایف مدیران مالی میتوان تهییه استراتژی شرکت،ادغام و انحلال،پیش بینی،بودجه بندی و تهیه مدل مالی می باشد.شما میتوانید برای بانک ها و دولت نیز کار کنید.
مدیر مالی گاها با مدیر کل حسابداری وظایفشان در یک قاعده ایی ترکیب میشود اما از هم جدا هستند.
۵)مدیر حسابداری:
یک مسیولیت برای هدایت سیستم حسابداری شرکت میباشد.مسئولیت حسابداری شرکت بسیار زیاد است.که شامل گزارش سود و زیان شرکت،ترازنامه و تهیه گزارش های مالی است.همچنیان گزارش های آماده میکنند که پیش بینی آینده مالی شرکت است.
۶)حسابرس:
مسئول مدیریت و تفسیر صورتهای مالی هست.بسته به علاقه و مهارت های حرفه ایی شما ممکن است بخواهید بر روی یکی از تخصص ها تمرکز کنید:حسابداری قانونی،حسابداری مدیریت،حسابداری عمومی،حسابرس داخلی یا حسابداری دولتی.حسابداری در واقع یک مهارت بزرگ برای هرکسی است که باید داشته باشد نه فقط به عنوان یک شغل.در تحلیلگری مالی اشاره شدحسابداری در رتبه ی اول بازار شغلی و دستمزد قراردارد.
۷)معاون مالی:
اگر شما علاقه مند به فضای اخلاقی کسب و کار هستیدمیتوانید متخصص مالی شوید.آنها مسئولیت چک کردن یک شرکت را با قوانین و مقررات مربوط به موسسات مالی و اوراق بهادار و معاملات مالی و املاک و مستغلات مطابقت میدهند.
۸) اوراق بهادار، کالاها و کارگزاری ها
این شغل که در زمینه فروش است با یک پس زمینه مالی ترکیب می کند. این عوامل با خریداران و فروشندگان در بازارهای مالی برای فروش اوراق بهادار، مشاوره شرکت ها و رسیدگی به معاملات کار می کنند.
۹)مدیریت پرتفوی:
بنا به گفته موسسه CFA، شایع ترین مسیر شغلی برای افراد با مدرک CFA ،یک مدیر پرتفوی است. ۲۲ درصد از افرادی که مدراک را گرفته اند در این زمینه مشغول به کار میشوند. مدیران پرتفوی اغلب در شرکت های مدیریت سرمایه گذاری کار می کنند و یک صندوق یا گروهی از صندوق ها را کنترل می کنند، تصمیمات سرمایه گذاری و روند ردیابی را نظارت می کنند.
۱۰) معامله گر:
معامله گران با مدیران پرتفوی از طریق خرید و فروش اوراق بهادار بر اساس درخواست های مورد نظر خود کار می کنند.
۱۱)کارگزاری سهام:
مانند معامله گران، کارگزاران اوراق بهادار را خرید و فروش می کنند. با این حال، کارگزارن به جای سهامداران با مدیران پرتفوی کار میکنند.
۱۲)مشاوران تخصصی مالی:
افرادی که ترجیح میدهند به جای کار به شرکت به مشاوران فردی مراجعه کنند حتما نیازمند به افرادی هستند که در همه ی زمینه های مالی از جمله مالیات ها و قوانین و نقررات آشنایی کامل داشته باشند.
نویسنده: حمیدرضا پناهیان